Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Giorgio Armani Stronger With You EDT For Him Xmas18 (Limited Edition)

395,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Giorgio Armani Stronger With You EDT For Him Xmas18 er en lækker gaveæske, der både indeholder en parfume samt body shampoo. Det er den perfekte gave til manden der stråler af selvtillid og elegance, da han med dette sæt bliver efterladt med en intens, forførende og uforudsigelig duft. Forkæl en du har kær, og oplev hvordan dine sanser vil blive forført af denne fantastiske Eau De Toilette fra Giorgio Armani.

Værdi: 493 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Giorgio Armani Stronger With You EDT 30 ml
  • 1 stk.Giorgio Armani Stronger With You Body Shampoo 75 ml

Giorgio Armani Stronger With You EDT er en fantastisk duft der åbnes med noter af krydret kardemomme og pink pebber, samt et lille strejf af opfriskende og kølende mint. Dette er det første der vækker interessen for manden med Armani parfumen. Efterfølgende bliver du ledt videre til hjertet, der indeholder syrlig ananas, saftig melon samt himmelsk salvie. Kombinationen af disse noter giver lyst til mere, og leder dig derefter ned til bundnoterne der er beriget med luksuriøs vanilje, varmt ceder træ, samt eftertragtet kastanje. Se mere her

Giorgio Armani Stronger With You Body Shampoo er en lækker shampoo, som kan bruges til hele kroppen. Den har en lækker konsistens som skummer let op og fordeles jævnt over huden. Den efterlader huden ren og silkeblød, med en uimodståelig duft af den fantastiske Stronger With You duft.

Find mere fra dette mærke:
Loading...