Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%
Gratis fragt!

ghd Børster Copper Luxe Ultimate Brush Gift Set (U)

599,00 kr
449,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

ghd Copper Luxe Ultimate Brush Gift Set er et perfekt og luksuriøst sæt der får din styling til at føles som en leg. Derudover får du denne smukke toilettaske med i sort og copper, der passer i enhver stilfuld kvindes taske når hun er på farten. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne fantastiske styling taske, og du er nu sikret at hver dag er en god hår dag.

Sættet indeholder:

  • 1 stk ghd Paddle Brush
  • 1 stk ghd Ceramic Vented Rodial Brush str 3
  • 1 stk ghd Tail Comb
  • 2 stk ghd Sectioning Clips

ghd Paddle Brush: er specielt designet til dig med mellemlangt til langt hår. Den brede flade plade gør det nemmere for dig at føntørre større sektioner af gangen. Børsten er perfekt til at bruge i kombination med føntørring og til at fjerne krusninger i håret. Det er en perfekt børste til dig med langt hår, som nemt filtrer, da børsterne sidder på en pude, som gør det mere behageligt og blødt for din hovedbund.

ghd Ceramic Vented Rodial Brush str 3: er specielt designet til dig med mellemlangt til langt hår. Med denne børste har du større kontrol under styling og det er lettere for dig at udglatte og forme dit hår. Læs fuld beskrivelse her

ghd Tail Comb: er et uundværligt redskab når du skal sætte hår. Denne fintandede, varmeresistente, antistatiske spidskam er et perfekt præcisions-værktøj til at style håret med. Læs fuld beskrivelse her

ghd Sectioning Clips: er et lækkert og uundværligt redskab, når det kommer til styling af håret. Disse clips gør det let at opdele håret i de ønskede sektioner, og gør din styling til en leg.

Find mere fra dette mærke:
Loading...