Escentric Molecules Molecule 01 Unisex 100 ml
-25%

Escentric Molecules Molecule 01 Unisex 100 ml

(14 Bedømmelser)
Vejl. pris 800,00 kr
Din pris 600,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Escentric Molecules - Molecule 01 indeholder kun Iso E Super (duftstof). Du mærker en antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter som, veklsende i op til 10 timer, forsvinder for derefter at dukke op igen og igen. Escentric Molecules - Molecule 01 er en innovativ "duft-aura", som indeholder ét enkelt molekylært stof. Dette duftstof kaldes for "Iso E Super" og optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, da det er mere en effekt, end en egentlig duft, som udvikler sig i kontakten med den varme hud. Duften vil altså udarte sig forskelligt fra person til person i takt med hudens varmestråling. Med sin feromon lignende virkning bibringer den en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer produktet. Du skaber altså din egen unikke duft. En duft du ikke selv vil kunne fornemme, men dine omgivelser vil ikke være i tvivl når du indtager rummet!

Escentric Molecules

Anmeldelser

By

Bedste parfume

Bruger ikke andre end den.
By

Unik

Jeg elsker, elsker, ELSKER Molecules!
Jeg ville ønske jeg reelt kunne dufte, hvordan den dufter på mig for andre. Jeg har en idé om, at ligesom det ikke er alle den dufter "godt" på, så er det heller ikke alle, der kan dufte den lige meget. Jeg har en kollega, som altid komplimenterer min duft, når jeg har den på (hvilket er stort set hver dag) og det i sig selv siger det hele for mig :)
By

Den bedste i verden

Har aldrig duftet så godt. Hver gang jeg duftede en person med den på, måtte jeg bare følge efter personen. Den er fantastisk og holder hele dagen. Den er naturlig og man kan ikke beskrive duften.
By

Aldrig mere en anden duft

Denne duft er så unik. Jeg vil aldrig mere dufte af andet.
By

Hmm

Meget meget svag duft, der ikke bemærkes af andre. Kan ikke anbefale folk at købe den, uden de har testet den først. Dyrt fejlkøb.
By

Spændende duft som skifter...

Den mest fantastiske parfume, aldrig har jeg fået så mange komplimenter som med denne her..
Den ændrer sig i duften hele tiden og er blød og mystisk...har den ALTID i min taske...
By

Fantastisk duft

Bliver ofte stoppet på gaden og spurgt, hvad det er for en parfüme jeg dufter af :) Både kvinder og mænd er vilde med den.
Den er fantastisk, intet mindre!
By

Rigtig lækker parfume

Den dufter simpelthen fantastisk.. Den holder hele dagen, og har sin helt egen specielle duft
By

Love it, love it, love it :-)

Bedste duft jeg nogensinde har haft.
By

Fantastisk

Denne parfume er fantastiske. Du vil helt sikker vække opsigt, når du har den på. Dufter vidunderligt. Er helt klart den bedste parfume, jeg har ejet. Den er alle pengene værd !
By

Bedste duft nogensinde

Jeg har et væld af parfumer, men der er ingen som overgår denne. Den er helt eminent, og alle spør hvad det er man dufter så skønt af. Vil aldrig bruge andet i fremtiden !!!
By

Helt vidunderlig

Den mest vidunderlige duft nogensinde ............
By

Super duft!!

- fulgte efter folk rundt i butikker, på ungernes skole og på arbejde med denne duft.... MÅTTE bare eje den!! Fantastisk!! - og nu følger folk efter mig :-)
By

Lækker ren duft

Jeg glæder mig til at bruge min nye spændende parfume. Den dufter meget lækkert - selvom min datter siger du lugter af gulerod ;-)

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt