Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Ego Professional & Id Hair Set (U)

499,00 kr
299,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Ego Professional & Id Hair Set er et sæt med rejse føntørre, samt shampoo og conditioner.

Sættet indeholder:

  • Ego Professional Breeze LTD Edition
  • Id Hair Curly Shampoo 250 ml
  • Id Hair Curly Conditioner 250 ml

Ego Professional Breeze LTD Edition: Er en professionel føntørre med 1100-1200 Watt. Her er der ikke gået på kompromis med funktionaliteten eller resultaterne. Føntørren er dermed også rejsevenlig, da den kan klappes sammen, så den ikke fylder særlig meget. Desuden har den også 2 forskellige tørre hastigheder. Med Føntørren hører der en diffuser til, så du let kan forme de flotteste krøller.

Id Hair Curly Shampoo 250 ml: Er specielt udviklet til krøllet hår. Dit hår renses blidt og bliver samtidig nemmere at style. En af hovedingredienserne i denne shampoo er gojibær, der med sit indhold af antioxidanter og fugt, giver dig et lækkert glansfuldt hår. Produktet skummes op i vådt hår, og masseres godt ind, derefter skylles det grundigt ud.

Id Hair Curly Conditioner 250 ml: Er den ideelle conditioner til krøllet hår. Dit hår tilføres fugt og du vil opleve at dine krøller fremstår mere spændstige og fulde af liv. Balsammen har de fordele af den giver mere liv, tilfører fugt og samtidig er den perfekt til krøller. Balsammen påføres i hårets længder og skal virke i 2-3 minutter, derefter skal den grundigt skulle ud.

Find mere fra dette mærke:
Loading...