Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

EcoTools Six Piece Essential Eye Collection (US)

199,00 kr
149,25 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

EcoTools Six Piece Essential Eye Collection er et lækkert penselsæt, der sikrer at du kan få den helt perfekte øjenskygge til enhver lejlighed. Disse 5 forskellige pensler har hver især en særlig funktion, der gør at når de bruges sammen, ender du med et glat, ensartet og fejfrit resultat, der får dine ønje til at stråle. Derudover er penslerne udviklet med syntetiske taklon hår, der gør øjenskyggen let at påføre. Alt ved disse pensler er miljøvenligt, da selve skaftet på penslen, er lavet i genbrugs aluminium og bæredygtigt bambus, der giver godt samvittighed at bruge, samtidig med at de ligger utrolig behageligt i hånden. Bliv din egen personlige makeupartist med disse skønne pensler, og prøv dig eksempelvis frem med enten en natulig øjen makeup, eller tag udfordringen op med en smokey eye.

Sættet indeholder:

  • 1 stk EcoTools large shadow brush ca 12 cm
  • 1 stk EcoTools angled crease brush ca 12 cm
  • 1 stk EcoTools petite eye shading brush ca 12 cm
  • 1 stk EcoTools liner smudge brush ca 12 cm
  • 1 stk EcoTools eye liner brush ca 12 cm
  • 1 stk EcoTools toilet taske

EcoTools large shadow brush : Gør det muligt at blende dine forskellige øjenskygger sammen i et flot og jævnt lag. Kan også bruges til at lægge en glat base, så dine andre øjenskygger ligger i et jævnt lag over øjet.

EcoTools angled crease brush: er perfekt til at lægge din øjenskygge omkring globelinjen, hvilket skaber en flot dybde til din makeup og så dine øjne kommer mere i fokus

EcoTools petite eye shading brush: er med et meget lille børstehoved, hvilket giver rig mulighed for at lægge en skarp kan for enden af øjet. Derfor er denne børste ideel til at lægge en flote smokey eye øjenskygge, eller for at tilføre kanten af dine vipper ekstra farve

EcoTools liner smudge brush: er perfekt til at blende dine mørke og dybe farver sammen. Ved at blende de forskellige skygge toner sammen, opnår du et mere dramatisk look, der passer perfekt til en aften i byen.

EcoTools eye liner brush: er velegnet til at lægge en flot eyeliner. Dette kan du gøre med enten en creme farve eller en løs øjenskygge, der skaber et skarp og mere definerbart look.

EcoTools toilet taske: er en lækker lille taske der holder dine pensler samlet, samtidig med at de bliver beskyttet. Derudover sikrer tasken også at diverse produktrester, ikke kommer på nogle af dine andre ting. Opbevar dine pensler i denne taske for at få børstehårene til at holde formen, så du forlængerne penslernes levetid. Tasken er super praktisk, og passer perfekt ned i håndtasken, så du hurtigt og nemt kan lægge en makeup der passer til enhver lejlighed.

Find mere fra dette mærke:
Loading...