Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 25% PÅ 10 POPULÆRE HÅRPLEJEBRANDS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 11%

EcoTools Brow Shaping Set (US)

89,00 kr
79,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

EcoTools Brow Shaping Set er det perfekte penselsæt til dig der ønsker flotte, formede og fremhævede bryn. Dette kit giver dig mulighed for at forme dine bryn på flere måder, så du kan finde det look der passer præcis til dig.

Sættet indeholder:

  • 1 stk bryn pensel med to børstehoveder
  • 1 stk to-sidet vippe og bryn børste
  • 1 stk skabelon med 3 forskellige former

Bryn pensel med to børstehoveder: Denne pensel er super praktisk at have med i toilet tasken, da den har en alsidig funktion. Den ene ende, er med et helt tyndt og kantet børstehovede, der kan bruges til at lave en fin linie omkring brynene, så de får den perfekte form. Derudover kan den også bruges til at lave en skarp eyeliner, derdefinere øjnene på en fantastisk måde. Det store børstehovede kan også anvendes på flere forskellige måder. Eksempelvis til at udfylde brynskabelonen, for et flot og dækkende resultat, der giver markante og misundelsesværdige bryn. Den kan desuden også bruges til dig der ønsker at lægge en øjenskygge med en skarp kant.

To-sidet vippe og bryn børste: Denne pensel kan bruges til at separere dine vipper så din mascara sidder lige i skabet hver gang. Den kan samtidlig med bruges til at børste dine bryn, så de ikke ser pjusket ud, samt gør det lettere for dig at definere dine bryn, på en helt fantastisk måde.

Skabelon: Denne bryn skabelon indeholder 3 forskellige muligheder, så du kan finde den der passer til dig. Skabelonen gør det let at få flotte og velformede bryn, samt sikrer at din farve påføres lige præcis hvor du ønsker. Derudover sikrer den også at begge dine bryn bliver ens, så dit look står kniv skarpt hver gang.

Find mere fra dette mærke:
Loading...