Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

VANVITTIGE DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk 145 ml (Limited Edition)

205,00 kr
123,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk 145 ml (Limited Edition) er en sampak med en Soothing Cleansing Milk 145 ml og en Night Serum 2,5 ml. Disse produkter passer til alle hudtyper, og de arbejder på at pleje og blødgøre huden, samtidig med at de hjælper med at holde huden fin og vitaliseret. Vågn op næste morgen med en fornyet glød i ansigtet! Forkæl dig selv eller en, du holder af med dette skønne sæt.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk 145 ml
  • 1 stk. Dr. Hauschka Night Serum 2,5 ml

Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk: er et mildt renseprodukt, som kan bruges til alle hudtyper, selv sart og ømfindig hud. Den indeholder blandt andet plejende jojoba- og mandelolie, samt styrkende rundbælg. Efter brug er huden frisk og blød, og klar til den efterfølgende pleje. Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk kan også bruges som makeupfjerner. Se fuld produktbeskrivelse her.

Dr. Hauschka Night Serum: er velegnet til alle hudtyper. Denne serum er en skøn og forfriskende ansigtspleje til natten, som støtter hudens rytmer. Den hjælper med at holde huden fin og vialiseret. Serumet arbejder hele natten og man kan derved vågne op næste morgen, med en fornyet glød i ansigtet. Se fuld produktbeskrivlese her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...