Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

VANVITTIGE DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Dr. Hauschka Cleansing Cream 50 ml (Limited Edition)

99,00 kr
59,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Dr. Hauschka Cleansing Cream 50 ml (Limited Edition) er en sampak med en Cleansing Cream 50 ml og en Night Serum 2,5 ml. Disse skønne produkter passer til alle hudtyper, og de arbejder på at stimulere og rense huden, styrke hudens fugtbarriere, samtidig med at produkterne holder huden fin og vitaliseret. Vågn op næste morgen med en fornyet glød i ansigtet! Huden efterlades altid smuk og blød. Forkæl dig selv eller en, du holder af med dette skønne sæt.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Dr. Hauschka Cleansing Cream 50 ml
  • 1 stk. Dr. Hauscka Night Serum 2,5 ml

Dr. Hauschka Cleansing Cream: er et mildt renseprodukt, som er velegnet til alle hudtyper. Den stimulerer og renser huden og er med til at styrke hudens fugtbarriere, så huden holdes fugtet og ikke bliver tør. Den indeholder en speciel sammensætning af perikon, morgenfrue, gul rundbælg, kamille og mandel, som giver en effektiv afrensning helt i dybden. Se fuld produktbeskrivelse her.

Dr. Hauscka Night Serum: er velegnet til alle hudtyper. Denne serum er en skøn og forfriskende ansigtspleje til natten, som støtter hudens rytmer. Den hjælper med at holde huden fin og vialiseret. Serumet arbejder hele natten og man kan derved vågne op næste morgen, med en fornyet glød i ansigtet. Se fuld produktbeskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...