Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 LÆKRE MÆRKER | JULEGAVER BESTILLES SENEST 19. DECEMBER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 15%
Gratis fragt!

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Gift Set (Limited Edition)

495,00 kr
420,75 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Gift Set er en skøn gaveæske til den harmoniske mand, der gerne vil dufte helt fantastisk, uden at det bliver for meget. Denne forfriskende æske indeholder både en parfume, og en aftershave balm i samme serie, så du giver kommer til at give et perfekt helhedsindtryk. Forkæl dig selv eller en du holder af med en luksus æske, der helt sikkert giver en let og opløftet fornemmelse.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 75 ml
  • 1 stk. Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Aftershave Balm 75 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EDT 75 ml: er en citrus aromatisk herreduft. Den indeholder topnoter med siciliansk mandarin, enebær, grapefrugt og bergamotte. I hjertenoten findes der duftnoter af rosmarin, brasiliansk rosentræ og peber, som afrundes elegant i bundnoten med moskus, eg mos og røgelse. Disse noter udgør tilsammen en maskulin og luftig Eau de Toilette.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Aftershave Balm 75 ml : er en skøn og lækker aftershave balm, der holder din hud frisk, afkølet og velplejet efter endt barbering. Den har samme fantastisk og ikoniske duft som Dolce & Gabanna Light Blue EDT, så du sender et perfekt helhedsindtryk. Forkæl dig selv og hud med denne skønne lotion, der forkæler dine sanser og plejer i dybden.

Find mere fra dette mærke:
Loading...