Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ALT MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 44%

Decléor Box Of Secrets City Retreat Gaveæske (U)

625,00 kr
349,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Decléor Box Of Secrets City Retreat er en virkelig lækker gaveæske, og bare æsken i sig selv er jo en gave med det meget eksklusive look! Denne juleæske indeholder 3 skønne produkter, som alle arbejder på at give en gennemfugtet, ungdommelig og fornyet hud. I denne æske får du en fugtgivende dagcreme og en fugtgivende olieserum samt en nærende bodylotion. Hydra Floral 24hr Hydrating Rich Cream 50 ml, Aromessence Neroli Hydrating Oil Serum 5 ml og Aroma Confort Moisturising Body Milk 100 ml.

Produkterne er ultimativ aromaterapi, og virker mod en miljøforurenet og stresset hud. Her er der rig mulighed for at få en masse fugt og næring til den normale/tørre hudtype, og denne smukke æske er den oplagte gave til kvinden, der elsker selvforkælelse!

OBS: Sættet har en samlet værdi af 906 kr.

Indeholder:

Decléor Hydrating Rich Cream 50 ml: Er en fløjlsagtig rig fugtighedscreme, som giver 24 timers fugt og beskyttelse. Produktet er inspireret af den naturlige evne, som planter bruger til at holde deres blomster optimalt fugtet fra solopgang til solnedgang. Denne rige fugtighedscreme indeholder innovative ingredienser og en teknologi, som efterligner planters bemærkelsesværdige hydreringsproces og sikrer, at dit ansigt holder sig friskt og smukt hele dagen lang.

Hydrating Rich Cream 50 ml er med fugt-boostende, aktive ingredienser såsom hyben, avocado og sojaplanteolier for ekstra næring, samt kraftfulde planteekstrakter, der hjælper med at beskytte hudens ungdommelige udstråling. Denne berigede formulering, som er svagt parfumeret med Neroli Essential Oil, er ideel når huden har behov for lidt mere komfort og fugt i de koldere måneder eller under sæsonudsving. Anvendelse: Påføres ren og afrenset hud.

Decléor Aromessence Neroli Hydrating Oil Serum 5 ml: Er en plejende ansigtsolie, som giver en masse fugt. Olien har ligeledes en beroligende virkning, samtidig modvirker den urenheder og giver en flot og sund teint. Hudens tekstur bliver forfinet, samtidig med at den føles behagelig og blød. Decléor Aromessence Néroli Hydrating Oil Serum er uden parabener, og produktet er velegnet til alle hudtyper. Anvendelse: Påfør 3-4 dråber på afrenset hud og afslut med Hydrating Rich Cream 50 ml.

Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk 100 ml: Er en skøn kropscreme, som er perfekt til daglig brug. Den er med fugtgivende ingredienser og har en opstrammende effekt. Huden efterlades velplejet, glat og silkeblød. Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk har en delikat konsistens, der let trænger ind i huden og giver en frisk og smidig hud. Cremen er uden parabener. Anvendelse: Masseres ind i huden efter bad, eller efter behov.

Find mere fra dette mærke:
Loading...