Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

Davines MINU Gift Set (Limited Edition)

350,00 kr
262,50 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Davines har lavet dette lækre sæt, der består af shampoo, conditioner og en plejende serum. Med disse produkter får du alt hvad du behøver til et farvebehandlet hår. Sættet kommer i en sart mint blå kasse, der matcher perfekt til produkterne. Et absolut must have på årets ønskeliste.

Sættet indeholder:

Davines MINU Shampoo 250 ml er en farvebevarende shampoo, som beskytter og intensiverer hårfarven. Den sikrer flotte og langvarige farveresultater. Shampooen er med plejende ekstrakter fra Kapers blomsten som styrker og nærer håret i dybden. Håret efterlades velplejet, smukt og super glansfuldt. Fordel shampooen i fugtigt hår, massér til det skummer. Skyl grundigt med vand og gentag hvis nødvendigt

Davines MINU Conditioner 250 ml er en super skøn conditioner specielt udviklet til et farvebehandlet hår. Den beskytter hårfarven og sikrer et langvarigt og glansfuldt farveresultat. Conditoneren er med ekstrakter fra Kapers blomsten, som giver en dyb og intens pleje. Håret efterlades sundt og velplejet og med en strålende smuk farve. Conditioneren påføres i hårlængderne i et nyvasket hår. Lad virke 2-5 minutter og skyl derefter grundigt.

Davines MINU Hair Serum 150 ml er et skønt hår-serum, specielt udviklet til et farvebehandlet hår. Den går effektivt ind og beskytter hårfarven, samtidig med at den tilfører en super smuk glans. Serummet er beriget med ekstrakter fra Kapers blomsten, som plejer og styrker håret i dybden, og sikrer et flot og langvarigt farveresultat. Påføres efter balsam eller hårkur, i fugtigt hår, skal ikke skylles ud.

Bemærk: Sættet har en samlet værdi af 680 kr!

Find mere fra dette mærke:
Loading...