Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

Biotherm Aquasource Gel Hydra Trio Set (Limited Edition)

299,00 kr
224,25 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Biotherm Aquasource Gel Hydra Trio Set er et lækkert sæt, hvor du får alt, hvad huden behøver for at blive gennemfugtet, sund og renset. Aquasource gel er en fugtgivende gelé uden parabener og mineralske olier. Aquasource er til kvinden, der ønsker en målrettet fugtpleje, som fugter, blødgør og opfrisker huden. Geléen er beriget med en unik kombination af fugtgivende ingredienser for intensiv og langvarig fugt. Desuden har den en frisk og let konsistens. Samlet værdi: 438 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Biosource Purifying Foaming Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml
  • 1 stk. Biosource 24h Hydrating & Tonifying Toner Normal/Combination Skin 100 ml
  • 1 stk. Aquasource Gel Normal/Combination Skin 50 ml

  • Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml: er en rensemousse til ansigtet, velegnet til normal/kombineret hud. Rensemoussen er en blid formel, som effektivt renser huden fri for snavs og stimulerer hudens naturlige balance, og derved giver den også ny vitalitet. Den blide formel løsner og fjerner selv den mest holdbare og kraftige makeup. Se fuld produktbeskrivelse her.

  • Biotherm Biosource 24h Hydrating & Tonifying Toner Normal/Combination Skin 100 ml: er en skintonic til normal/kombineret hud. Den genopfrisker din hud i ansigtet, og sørger for at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Foruden det, stimuleres huden og får ny vitalitet. Dette produkt fjerner rester af snavs, samt mindsker partikel forurening. Se fuld produktbeskrivelse her.

  • Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin 50 ml: er den ikoniske dagcreme elsket af kvinder over hele verden. Aquasource dagcremen er beriget med en unik kombination af ingredienser, der giver en intensiv og langvarig fugt. Den friske og lette konsistens smelter ind i huden, og da cremen ikke indeholder parabener og mineralske olier, kommer den ikke til at fedte. Se fuld produktbeskrivelse her.
Find mere fra dette mærke:
Loading...